2006-06-09

Tyra på Kanal 5 nu!

Tyra Banks granskar just nu gammalt smink i mikroskop. Det kryper i petriskålen.
Jag spyr.

6 kommentarer:

Anonymous Anonym said...

Visst kan det vara lite äckligt med gammalt smink men faktum är att det finns mikroorganismer som baktierier överallt. I programmet hade de tagit prover från sminket och sedan odlat upp det på näringsplattor. Självklart kommer de hitta något som växer. Frågan är hur mycket bakterierna kan tillväxa i själva sminket? Rent generellt växer det mesta bättre i fuktiga miljöer så torrt smink som puder klarar sig ofta bättre. Sedan finns det dessutom fetter i smink som kan härskna vilket i sig kan vara en anledning att slänga ut gamla grejer.

4:51 em  
Anonymous Anonym said...

Jag missade början! :( Dock är jag inte så känslig för kryp. Tänk på alla kvalster i sängen, tänk på hur mycket bakterier vi kommer i kontakt med varje dag. Då känns krypen i mascaran inte lika hemska helt plötsligt.

10:07 em  
Anonymous Anonym said...

Vaddå för "misogyna spamkommentarer" lägg upp en liten best of vetja, ety misogynism är vansinnigt underhållande!

11:47 em  
Blogger a n n a said...

Ja visst är det jätteunderhållande med våldtäkt, tortyr och mord. Verkligen kul. Verkligen toppen.

12:20 em  
Anonymous Anonym said...

Någon tidning - minns inte alls vilken - hade för ett tag sedan en artikel om snubbiga bakterier och annat i gammalt smink. Det visade sig att det inte alls vara någon fara. Inte ens de klibbigakladdigaste läppglansen var så intressanta för de riktigt farliga bakterierna. Min teori - när sminket (eller kräm) ändrar färg, konsistens eller lukt - släng. Annars - behåll och var glad över att du alltid, alltid har sällskap av mängder av små, små kryp.

4:40 em  
Anonymous Anonym said...

Och var glad över att du slipper se dem.

10:20 em  

Skicka en kommentar

<< Home