2006-06-16

John Mayer

Det finns dagar då det känns som om man borde bli en sån där obekymrad som lyssnar på amerikansk AOR-rock. Idag är en sån dag.
Det kommer dock aldrig utföras i praktiken. Mer än i hemlighet, när radioflippningen slumpar fram en Kelly Clarkson-låt och man plötsligt sjunger med.

7 kommentarer:

Anonymous Anonym said...

Har precis haft samma känsla idag. Kom på mig själv att sitta å sjunga med i Boten Anna-låten i bilen. Skithögt. Tills jag märker att en tysk barnfamilj i sin folkabuss sitter å kollar på mig och tok-skrattar. Då ens hemligheter blir offentliga....Alltså, om det endå hade varit Kelly Clarkson....

5:09 em  
Anonymous Anonym said...

So sad, so sad. Hav förtröstan, det går över!

6:51 em  
Anonymous Anonym said...

det här har inte med inlägget att göra, men jag såg nyss en nytagen bild på scarlett johansson. och det slog mig att människan har skaffat sig en ny näsa. så jävla tråkigt, när gjorde hon det? man får tydligen inte vara individuell i hollywood, så tråkigt.

bildbevis:

då - http://img.timeinc.net/instyle/onlyonaol/images/pg/012405_pg_01.jpg

nu - http://cache.gettyimages.com/xc/71159396.jpg?v=1&c=MS_GINS&k=2&d=17A4AD9FDB9CF193875DCB1DD8387ABB8D5F9B346FB5FCFD

9:06 em  
Anonymous Anonym said...

Vad är "AOR-rock" förresten? Vad står det för?

5:11 em  
Anonymous Anonym said...

Nå väl, Scarlett har iaf kvar sina läppar...

11:26 fm  
Anonymous Anonym said...

Det är bara väldigt osofistikerade öron som inte kan skönja den ocean av skillnad i kvalitet som separerar Kelly C och John Mayor. Och det säger jag som allmänt musikintresserad – jag är inget fan av genren AOR (dvs. jag förstår inte hur man överhuvudtaget kan gradera musik efter genre – slutande man inte göra det efter gymnasiet?)

11:58 em  
Anonymous Anonym said...

John Mayer, ska det förstås vara

12:02 fm  

Skicka en kommentar

<< Home