2006-07-21

Kort och desperat från Malmö

...där jag tillbringat tre veckor (utan egen dator, vilket är en betydande del av förklaringen till min Fountain-frånvaro, apropå kommentarer om hur tradigt och tunnsått det är här nu under sommaren. But I digress.) Igår kväll satt jag på, japp you guessed it, Möllan och vräkte med en animerad handrörelse ner en hel jävla Hoegaarden-öl i min enda tillnärmelsevis dyra och chica väska: Kate Spades vita väska med hundillustrationer av New Yorker-illustratören Maira Kalman. Det syns inget eftersom ölen är vit, men det luktar. Piss och festival, närmare bestämt. Väskan är i tjock canvas med rosa läderhandtag. Har någon några tips på hur man rengör en sån utan att den blir styv som wellpapp?

6 kommentarer:

Blogger julia said...

fan vad snygg den var!

kemtvätt?

12:48 em  
Anonymous Anonym said...

jättedålig på tvätt, mer hemma på öl... manar dig till att snarast byta ut hoegaarden mot nåt mer tasty, t.ex. budgetprettomärket branik... kul att ha dej tillbaka på bloggen btw :-)

1:51 em  
Blogger Lilla B said...

Försök med galltvål. Det mesta går bort med den. Fettfläckar på kläder. Tomatsås på mattor. Som trolleri.

4:32 em  
Anonymous Anonym said...

Hellre bärs än megasmå kådisar, apropå en berömd rad i "Sex And the City"

12:11 em  
Blogger Översättarhelena said...

Om det bara är lukten som är problemet så är Febreze jättebra. Det är lite svårt att få tag på men finns på vissa Ica Maxi. Enligt Procter&Gamble så säljer det inte så bra i Sverige. Här ska man vara ren och fin på riktigt och inte bara lukta som om man är det.

12:48 em  
Anonymous Anonym said...

det gör inget för väskan är ful...

1:33 em  

Skicka en kommentar

<< Home