2007-01-17

Hett nu?!


Under rubriken "Hett nu" berättas i februarinumret av Damernas värld att:
"Stylisten Rachel Zoe, kvinnan bakom Lindsey Lohans och Nicole Richies garderober, släpper snart boken Style from A to Zoe."

Okej. Damernas har inte varit ledande på, tja någonting alls sedan Susanne Ljung var där för tusen år sen, men Richie sparkade Zoe med dunder och brak i november. Det borde man väl hinna peta in i en notis? Är jag dessutom särdeles kinkig när jag ryggar en smula inför det oreflekterat självklara att ta stilråd från någon som klär, hrm, Lindsey Lohan (som för all del ibland har snyggare saker på sig än det som visas här)? Och som dessutom ryktas ta till rätt obehagliga metoder för att späka ner sina kunder till yttepyttebytte-storlek.

2007-01-08

Släpp lös Brooke i dig

Med en ögonbrynsfetischism som min egen är det svårt att inte förundras och glädjas över detta.

Inte bara för att jag ryser av alla sorgligt överplockade bryn, även om jag ibland gör just det. Min smak är inte allas (säger jag låtsat ödmjukt) men det brynens eget växserum gör är ju att öka möjligheterna, allas möjligheter, att få exakt de ögonbrynen man drömmer om. Är det ultraplockade Dietrichs? Svartkurvigt voluptuösa Liz Taylors, Ingrid Bergmans svanvingar eller just vildvuxet lockbuskiga Brookes? Allt är möjligt! Jag älskar kosmetika.